Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@19:03:46 GMT

مقایسه تور قشم و کیش

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۴۵۶۲

مقایسه تور قشم و کیش

جزیره‌های کیش و قشم هم که نیازی به تعریف ندارند و هر‌کس به سفر فکر کند نام این دو نگین زیبای خلیج فارس در ذهن آن‌ها نقش می‌بندد.

سواحل جنوبی ایران همواره موردتوجه بسیاری از مسافران و گردش‌گران بوده و هر‌ساله میزبان مهمانان فراوانی از داخل و خارج از کشور هستند. در میان این‌سواحل دو جزیره قشم و کیش محبوبیت زیادی بین مسافران دارند و افراد زیادی را به‌سمت خود جذب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تور‌های زیادی هم برای سفر به این‌جزایر زیبا وجود دارد که نشانی از محبوبیت آن‌ها است. اما انتخاب بین سفر به کیش یا قشم هم می‌تواند سوال بحث‌بر‌انگیزی باشد که هر‌فردی ممکن است جوابی متفاوت برای آن داشته باشد. پس اگر شما هم بین انتخاب تور قشم (مشاهده لیست علی بابا تور قشم) یا کیش مردد هستید، می‌توانید تا پایان این‌مطلب ما را همراهی کنید و راحت‌تر بتوانید انتخاب خود را انجام دهید.

جزیره کیش

همان‌طورکه می‌دانید کیش یکی از جزایر مهم خلیج فارس است که همواره طرف‌داران خاص خود را دارد. در این‌جزیره با توجه به تعداد بالای مسافرانی که به آن سفر می‌کنند، امکانات تفریحی و اقامتی بسیار خوبی برای مسافران در‌نظر گرفته شده است. شما با سفر به کیش سفری رویایی و لاکچری خواهید داشت که تا مدت‌ها از آن یاد خواهید کرد. تفریحات و امکانات بی‌نظیر کیش یکی از نقاط قوت آن است که همیشه مسافران را راضی نگه می‌دارد و هر‌کسی می‌تواند متناسب با سن و سلیقه خود تفریحات شگفت‌انگیزی را تجربه کند. اگر هم اهل خرید باشید، باید چند‌روزی را برای گشت‌و‌گذار در مراکز خرید این‌جزیره زیبا بگذارید تا بتوانید قسمت عمده‌ای از مراکز خرید را دیده ببینید. بسیاری از برند‌های معتبر و شناخته‌شده در مراکز خرید این جزیره حضور دارند.

رستوران‌ها و هتل‌های کیش با بالاترین کیفیت در خدمت مسافران هستند و تنوع آن‌ها هم در حدی است که با مسافرتی چند‌روزه نمی‌توان همه موارد را بررسی و امتحان کرد. اما اگر بخواهیم فقط یک نقطه مثبت از جزیره کیش را عنوان کنیم، باید به تفریحات آبی آن اشاره کنیم. اگر دل‌تان می‌خواهد تفریحاتی چون فلای‌جت، فلای‌برد، شاتل و اسکوتر غواصی را تجربه کنید شک نداشته باشید که کیش همان‌ مقصدی است که باید انتخاب کنید.

جزیره قشم

جزیره قشم بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس به‌حساب می‌آید و وسعت آن از بسیاری از کشور‌های جهان نیز بیشتر است. سواحل، کوه‌ها و زیبایی‌های طبیعی این‌جزیره به‌حدی زیبا هستند که می‌توان ساعت‌ها وقت برای تماشای آن‌ها گذاشت. حیات‌وحش و پوشش گیاهی قشم نیز در نوع خود بی‌نظیر است و تنوع بسیار زیادی را در یک‌جا می‌توان مشاهده کرد. امکانات رفاهی و تفریحی خوبی هم برای مسافران در‌نظر گرفته شده که باعث می‌شود سفری فوق‌العاده را تجربه کنند. یکی از بهترین راه‌های سفر به قشم استفاده از تور قشم است. شما حتی می‌توانید با انتخاب یک تور لحظه آخری قشم امکانات بی‌نظیری را با قیمتی باور‌نکردنی داشته باشید.

 

مقایسه کیش و قشم

دیدنی‌ها و جاذبه‌های گردشگری: در یک تناسب ساده اما خیلی سطحی می‌توان به این نکته اشاره کرد که اگر دنبال تفریحات دریایی و مدرن هستید، کیش می‌تواند امکانات جدیدی را به شما ارائه دهد. اما اگر دوست دارید در زمان سفر خود از مناطق تاریخی و طبیعی بیشتری بازدید کنید، انتخاب جزیره قشم برای شما بهتر است.
مراکز خرید کیش و قشم: همواره یکی از علایق مسافران گشت‌و‌گذار در پاساژ‌ها و خرید از کیش و قشم است. کدام‌یک از این‌دو مقصد برای خرید بهتر هستند؟ خرید در هر‌دوی این‌جزایر رایج و مرسوم است و مراکز خرید بسیار زیاد و متنوعی در هر‌دو یافت می‌شود. به‌طور خلاصه می‌توان گفت که قیمت‌ها در جزیره قشم به‌نسبت بهتر هستند و می‌توان کالا‌های بهتری با قیمت خوبی را در قشم خرید.
اقامت در جزیره‌های کیش و قشم: تعداد مسافرانی که به هر‌دو جزیره سفر می‌کنند، زیاد است و در هیچ‌کدام از جزیره‌های کیش و قشم مشکل اقامت وجود ندارد. اگر قرار باشد به مقایسه بپردازیم، باید بگوییم که تنوع هتل‌ها در کیش بسیار بیشتر از قشم است و از هتل‌های ارزان تا پنج‌ستاره و لوکس در آن وجود دارند. این در‌حالی است که در قشم هتل‌ها تنوع زیادی در مقایسه با کیش ندارند.
رستوران‌های جزیره‌های کیش و قشم: در هر ‌دو جزیره رستوران‌های خوب و با‌کیفیتی را می‌توان یافت و در آن‌ها وعده‌های غذایی خوبی را داشت. تنوع کافه‌ها و رستوران‌ها در کیش بیشتر است؛ ولی باید این ‌نکته را در‌نظر گرفت که انواع خوراکی‌ها در این‌جزیره‌ها تفاوت‌هایی با هم دارد.

سخن آخر

دو جزیره کیش و قشم از جزیره‌های فوق‌العاده زیبا و دیدنی خلیج فارس هستند که هر‌کدام برای خود طرف‌داران خاصی دارند. اگر شما هم برای سفر به این دو جزیره تردید دارید، کافی ا‌ست لیستی از معیار‌های خود مانند آن‌چه در بالا گفتیم داشته باشید و انتخاب خود را نهایی کنید. انتخاب بسیار سختی در پیش ندارید و فقط باید معیار‌های سفر خود را بدانید. البته راه دیگری هم برای مقایسه وجود دارد و آن، این است که تور قشم یا کیش موجود در زمان سفر خود را با هم مقایسه کنید و از روی امکانات، هتل و رستوران و محل‌های گردش آن‌ها مقصد نهایی خود را انتخاب کنید.

منبع: فارس

کلیدواژه: قشم کیش خلیج فارس جزیره جزیره های کیش و قشم رستوران ها مراکز خرید خلیج فارس جزیره قشم جزیره ها دو جزیره تور قشم هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن

خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و ادب _ الناز رحمت نژاد: رژیم صهیونیستی با حمله هوایی به ساختمان کنسولی سفارت کشورمان در دمشق موجب شهادت فرماندهان عالی رتبه سپاه که به صورت رسمی و قانونی در کشور سوریه حضور داشتند، شده بود. به دنبال این ماجرا تصمیم قطعی کشورمان بر اجرای عملیات انتقامی از رژیم صهیونیستی به صورت رسمی از تریبون‌های مختلف اعلام شد.

این سخنان که با پیام مقام معظم رهبری به مناسبت شهادت فرماندهان سپاه ازجمله سردار شهید محمدرضا زاهدی فرمانده مستشاران نظامی ایران در سوریه و لبنان و سردار حاجی رحیمی و نیز سخنرانی ایشان در خطبه‌های نماز عید فطر تکمیل و تأیید شد، جنگ روانی علیه رژیم صهیونیستی را به حداکثر رساند.

نهایتاً تصمیم مسؤولان کشور بر این شد که ۷۲ ساعت پیش از حمله، خبر اجرای قطعی عملیات انتقامی کشورمان را به صورت کلی به اطلاع کشورهای منطقه برسانند که طبعاً آمریکایی‌ها و اسراییل هم از آن مطلع شدند و آخرین تحرکات لازم برای مواجهه با عملیات انتقامی ایران را به انجام رساندند و در هریک از این سه روز منتهی به عملیات، با اعلام خبرهایی، زمینه چینی برای مدیریت روانی جبهه خود را صورت می‌دادند.

بالاخره عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی کشورمان توسط نیروی هوافضای سپاه با پرتاب پهپادهای انتحاری شاهد ۱۳۶ در شامگاه ۲۵ فروردین شروع شده و کمی بعد با شلیک موشک‌های کروز و نهایتاً با شلیک موشک‌های بالستیک دنبال و تکمیل شد.

این عملیات تا حدود ساعت ۵ صبح روز ۲۶ فروردین ادامه یافت. به واسطه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، در حین اجرای این عملیات فیلم‌های مختلفی از حرکت موشک‌ها و پهپادها و همچنین ورود آنها به محدوده سرزمین‌های اشغالی و سایر تحولات این عملیات به صورت لحظه‌ای منتشر می‌شد.

بررسی سابقه حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران در حوزه منطقه و داخلی، تفاوت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، عملیات وعده صادق و پیامدها و توانایی‌های ایران در این عملیات و نوع پاسخگویی ایران بهانه خوبی بود تا با شاداب عسگری سرهنگ بازنشسته ارتش، مدرس دانشگاه آزاد و نویسنده و پژوهشگر به گفت‌وگو بنشینیم.

این گفت‌وگو در عصر بهاری در خبرگزاری مهر انجام شد. در قسمت اول گفت‌وگو به بررسی سابقه حمله رژیم صهیونیستی بر علیه ایران در حوزه منطقه و داخلی، تفاوت تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ با حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و نوع پاسخگویی ایران پرداختیم.

بررسی عملیات وعده صادق، پیامدهای آن و توانایی ایران در این عملیات نیز در قسمت دوم منتشر خواهد شد.

مشروح قسمت اول این گفت‌وگو در ادامه می‌آید؛

* جناب عسگری بحث را با سابقه حملات رژیم صهیونیستی به ایران و کشورهای منطقه شروع کنیم.

بله. حدود بیست و چند سالی است که مورد تهدید، آزار و اذیت رژیم اشغالگر قرار داریم؛ مثلا ویروس استاکس نت را که فرستادند و سیستم ما را در حوزه هسته‌ای بر هم زدند، عملیات خرابکاری که در تاسیسات هسته‌ای داشتند، کوآدکوپترهایی که فرستادند، فروردین ۱۳۹۷ به پایگاه تی ۴ حمله شد که تعدادی از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

صهیونیست‌ها از سال ۱۳۹۸ تا سال ۱۳۹۰ بهترین دانشمندان هسته‌ای ما از جمله اردشیر حسین پور، مجیدشهریاری، مصطفی احمدی روشن، مسعود علیمحمدی و داریوش رضایی نژاد را ترور کردند و به شهادت رساندند. در سال ۱۳۹۹ محسن فخری زاده را به شهادت رساندند. توجه داشته باشیم که‌ این‌درگیری‌ها حالت نیابتی داشت و از طرف ما به همه اینها پاسخ مناسب داده شد. یک‌نکته دیگر این‌که ما نقش رژیم صهیونیستی در ترور شهید سلیمانی را کمتر از آمریکا نمی‌دانیم. باور داریم آنها تعیین کننده بودند که این اتفاق افتاد.

* جریان حمله به مستشاران نظامی ایران از چه‌زمانی شروع شد؟

شهید الله وردی که از فرماندهان نیروی قدس بود اولین مستشار نظامی ما است که بر اساس حمله رژیم اشغالگر در دی ماه ۱۳۹۳ به شهادت رسید.

از ۱۱ آذر ۱۴۰۲ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ اسراییل به‌طور مرتب هفته‌ای یا ده روز یکبار یک عملیات نظامی علیه مستشاران ما انجام می‌داد، به طوری که در این مدت ۱۹ نفر از این مستشاران به شهادت رسیدند.

روز ۱۳ فروردین قصه خیلی فرق می‌کرد. ۱۳ فروردین با جشن پوریم مصادف بود. پوریم جشن ایرانی کُشی است. طبق نقل خودشان، دو یهودی که به دربار خشایار شاه نفوذ کرده بودند، خشایار را تحریک می‌کنند و او دستور قتل تعداد زیادی از ایرانیان را می‌دهد. اینکه رژیم صهیونیستی در این روز به کنسولگری ایران در دمشق حمله می‌کند و تعدادی از مستشاران ما را به شهادت می‌رساند، اصلاً اتفاقی نیست، بلکه عمد و سبقه ای داشته است که توضیحات آن را دادم. در این روز به کنسولگری ما حمله کرد و ۷ نفر از اعضا کنسولگری را به شهادت رساند.

اسراییل نیابتی حمله می‌کرد، ما هم نیابتی پاسخ می‌دادیم، ولی وقتی به کنسولگری حمله کردند، دیگر نیابت مطرح نبود، این مطرح بود که به خاک ما حمله کرده‌اند. رژیم جعلی اسراییل، بچه لوس تو دهنی نخورده بود. سال ۱۹۷۶ عملیات انتبهرا انجام داد. سال ۱۹۸۱ به تاسیسات هسته‌ای عراق حمله کردند. ۶ سپتامبر ۲۰۰۷ عملیاتی به اسم باغ میوه داشتند که به رآکتور هسته‌ای سوریه در دیرالزور حمله شد .۲۴ اکتبر ۲۰۰۹ به عملیات سرب گداخته پرداختند؛ در این عملیات به کارخانه داروسازی یرموت در جنوب سودان حمله شد. اینها بی جواب مانده بود! عادت کرده بودند! حمله می‌کردند، کسی چیزی نمی‌گفت!

زمانی که رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای عراق حمله کرد، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای صادر کرد که در آن تاکید کرده بود: «حمله به تاسیسات هسته‌ای در هر کشور معادل حمله اتمی به آن کشور است.» این خیلی مهم است، یعنی اگر یک زمانی اسراییل بخواهد به تاسیسات هسته‌ای ما حمله بکند، جامعه جهانی حدود ۴۰ سال قبل تصویب کرده است که این حمله به مثابه این است که ما را با بمب اتم زده است.

* اگر کنسولگری خاک کشور ما است، سفارت آمریکا هم سال ۱۳۹۸ تسخیر شد، خاک کشور آمریکا بود، چرا در تسخیر لانه جاسوسی حق داشتیم، اما اینجا اسراییل حق نداشت؟

ماده ۵۱ منشور سازمان ملل صراحت دارد، اگر حمله نظامی که پشتوانه دولتی داشته باشد، اتفاق بیفتد، حق دفاع مشروع دارید. تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ حمله نظامی نبود، پشتوانه دولتی هم نداشت! یک حرکت کاملاً خودجوش از طرف دانشجویان بود. در این اقدام به کسی آسیب نرسید؛ حمله به کنسولگری ایران در دمشق، یک حمله نظامی با پشتوانه دولت بود، ۷ ایرانی و ۵ سوری هم شهید شدند. در چنین حمله‌ای سازمان ملل حق دفاع مشروع داده است. ما هم دفاع مشروع کردیم. از دو هفته قبل اطلاع دادیم اقدامی نشد، قطعنامه‌ای صادر نشد و بر اساس این ماده از خودمان دفاع مشروع کردیم. رهبرمعظم انقلاب هم در سخنانشان در عید سعید فطر حجت را تمام کرده بودند.

سال ۱۹۴۶ به مدت ۱ سال کنسولگری آمریکا در شهر موکدن چین تسخیر شد، در این اقدام هم از بمب اتم و پشتوانه دولت استفاده نشد و به کسی آسیب نرسید.

* کمی هم از نوع پاسخگویی ایران صحبت کنیم.

از سال ۱۹۶۷ تاکنون به مدت ۵۷ سال هیچ کشوری جرات نکرده بود به اسراییل حمله کند، اولین باری بود که یک کشوری به رژیم اشغالگر حمله کرد. عدم پاسخگویی مستقیم و آشکار ما به طور حتم به نفع اسراییل و به ضرر ما بود. اولاً موجب تضعیف جایگاه بین المللی ایران می‌شد، می‌گفتند ایران ترسید. ثانیاً جمهوری اسلامی ایران دیگر یک کشور نیست! بلکه زعامت جبهه مقاومت را دارد. اگر در این شرایط که فلسطینی‌ها تحت فشار هستند به صورت مستقیم حمله نمی‌کردیم، این سوال پیش می‌آمد که ما جاهل کوچه‌های خلوت هستیم.

حتی اگر خودمان هم نمی‌خواستیم به واسطه جایگاهی که در طول ۴۵ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در جهان اسلام ایجاد کردیم، باید جواب مستقیم می‌دادیم.

ما دو گزینه داشتیم، باید یا به منافع اسراییل در کشور دیگری حمله می‌کردیم که آمریکایی‌ها این را می‌خواستند، حاضر بودند راه‌های بسیاری به ما بدهند تا ما به خاک اسراییل حمله نکنیم. گزینه دیگر ما حمله مستقیم به اسراییل بود. اقتدار و منش ایران این را انتخاب کرد که مستقیم با اسراییل رو در رو بشود. انقلابیون متعهد هم گزینه دوم را محتمل‌تر می‌دانستند.

اسراییل به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد، ۷ نفر شهید شدند، قبل از این حمله هم به صورت نیابتی تعداد زیادی را شهید کرده بود، عده‌ای می‌خواستند پاسخ ندهیم، یا اگر پاسخ می‌دهیم، مثلاً یک کشتی بزنیم، ما با اقتدار پاسخ دادیم.

سال ۱۳۴۸ اعراب به مرزهای جنوبی ما حمله می‌کنند. ارتشبد بهرام آریانا در یک مهمانی رسمی می‌گوید شاه اجازه بدهد ۴۸ ساعته بغداد را می‌گیرم. این حرف که به گوش شاه می‌رسد چنان واهمه‌ای او را می‌گیرد که آریانا را عوض می‌کند. ببینید آن روز اندازه ایران چه بود و امروز چه شده است.

یکی از کسانی که که طرفدار این بود که آمریکا و اسراییل به ایران حمله نظامی بکنند، پسر لوس و عقب مانده پهلوی رضا بود. ببینید انعکاس پاسخ ایران، عملیات وعده صادق چه بوده که در خبرها خواندم این آقا که آمریکا را به استفاده از بمب اتم بر علیه ایران تحریک می‌کرد، مقداری شجاعت پیدا کرده و گفته است ایران خط قرمز من است، نباید به آن حمله شود. آقای رضا پهلوی ۴۵ سال گذشته کجا بودی؟ وقتی ما به عزت رسیدیم حتی او که بَرده و غلام حلقه به گوش اسرائیل بود هم شهامت پیدا کرده است. عزت ایران به همه تسری پیدا کرده است.

ادامه دارد...

کد خبر 6085962 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • آرامش نسبی بازار طلا و سکه امروز در رشت در مقایسه با هفته گذشته
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • مقایسه تقابل ۴تیم بزرگ لیگ ایران با ۴ لیگ اروپا
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟